Döntetlen

2 órája

Hiába fejelt gólt, kiállítás lett a vége: ez történt a Dorogi FC - Haladás VSE találkozóján

A labdarúgó NB III. 13. fordulójában a Haladás VSE 1-1-es döntetlent játszott a Doroggal. A gól után érkezett azonban csak a hideg zuhany.

Kemma.hu

Szombathelyi MÁV Haladás VSE–Dorogi FC 1-1 (0-1). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 300 néző, NB III.-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Jakab.

Haladás VSE: Horváth A. –  Czuczi, Varga Cs. (Hári, 4.,, Szenczi B., 74.), Vígh, Tarján – Buzás, Szakály, Horváth A. (Tompek, 59.), Horváth M. – Árvay, Fábián. Edző: Szenczi Imre.

Gólszerzők: Tarján (78.), illetve Szerencsi (39.).

Kiállítva: Tarján (83.).

Érdekesen zárult a MÁV Haladás VSE - Dorogi FC szombati találkozója, amelynek helyszínét most Szombathely szolgáltatta. Mint azt a vaol.hu írja, cserével „kezdődött” a mérkőzés, a 4. percben Varga Csaba megsérült, helyére Hári Kevin érkezett. A 39. percig papírforma szerint haladt a mérkőzés menete, majd egy dorogi kontránál Barna futott el a jobb oldalon, beadását a második hullámban érkező Szerencsi egyből, 17 méterről félmagasan a bal sarokba bombázta (0-1). 

Gól után kiállítás: nem várt fordulattal zárult a találkozó

Szünet után is folytatódott a változatos küzdelem, de mindkét oldalon sok volt a rossz átadás. Ennek ellenére izgalmas volt a meccs, a vasiak mentek előre az egyenlítő gólért. A 63. percben bal oldali szabadrúgás után Tarján nyolc méterről alig fejelt a léc fölé. A 78. percben Horváth Márk 23 méteres lövését tolta bravúrral a léc fölé a kapus. Majd Szakály jobb oldali szögletét Tarján hét méterről a léc alá fejelte (1-1). A 83. percben tíz főre fogyatkozott a Haladás. Tarjánt egy szabálytalanság után kiállította a játékvezető.

Küzdelmes, válozatos mérkőzésen igazságos döntetlen született. A vasiak négy vesztes bajnoki után szereztek ismét pontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!