Ingatlanajánló

2024.07.21. 06:50

A hét ingatlana: rejtekhely a város fölött!

Eladó egy kis ház a város felett, azoknak, aki hisznek a magány jótékony erejében, vagy éppen az alkotáshoz van szükségük a csendre. Ha első körben nem sajnál 9,5 millió forintot erre a célra, vegye meg, majd újítsa/alakítsa át ezt az ingatlant lehetőségeihez mérten, hogy mindig olyan arcát tudja mutatni, amire igénye van. Vannak gyümölcsfák, pince is, az utóbbi fürdőszobává is válhat.

Kemma.hu

Vonuljon el a város fölött!
“Panorámás zártkerti ingatlan a Szelim-barlang közelében. Ha szeretne elvonulni a város zajától , kimozdulni , pihenni, bográcsozni vagy csak feltöltődni és közben csodálni a gyönyörű panorámát a Turul madár lábánál a Szelim-barlang közelében ,akkor ezt a kis hétvégi házat Önnek ajánljuk. A Lux Home Ingatlaniroda Tatabánya kínálatából eladó Tatabánya, zártkert jellemzői:

  • Zártkerti besorolású 50 nm - es ház , 767 nm- es telekkel
  • Csendes, nyugodt környéken található, messze a város zajától
  • Csodálatos panorámával rendelkezik
  • Sok lehetőséget rejt magában a ház és a telek is, melyen gyümölcsfák is megtalálhatóak
  • Az autóval egy erős támfalú gépkocsi beállón tudunk parkolni,az udvarban,
  • onnan egy lépcsőn jutunk le a házhoz , mely felújításra szorul , de
  • a saját igényeink szerint alakítva igazán otthonos  kis házunk lehet   a város felett.

A házban egy pincerész is található , amit akár egy mediterrán stílusú fürdőszobává is lehet alakítani. Az emeleten egy szoba került kialakításra. Innen jutunk ki az erkélyre, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Közművek közül a víz és villany bevezetésre került,  a földszinten a vizesblokk kialakítása is megtörtént. A szennyvíz ülepítővel megoldott.[...]”

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!