Kék hírek, bulvár

2016.03.10. 15:24

Tárgyalása előtt akarta megölni magát a tatai gyerekgyilkos anya

Tárgyalása előtt öngyilkosságot kísérelt meg az nő, aki 2015 tavaszán egy tatai panzióban megölte kislányát, Laurát. A gyerekgyilkos Á. Anikónak csütörtökön kezdődött volna a tárgyalása, de a bíró közölte, hogy a nő végezni akart magával.

Blikk

A bíró a tárgyalás előtt jelentette be, hogy mit tett Á. Anikó. A nőt az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Inbíróa tézetbe (IMEI) vitték - számolt be a Blikk.

A borzalmas gyilkosságot Á. Anikó 2015 tavaszán követett el. A nő puszta kézzel megfojtotta kislányát, Laurát, majd 106 késszúrással döfködte össze a kislány testét. Ezután búcsúlevelet írt, amelyben megmagyarázza rémtettét.

A 8 éves kislány édesapjával nevelkedett, a gyámhatóság az ő gondjaira bízta. Az anyja láthatásra, a tavaszi szünet idejére vitte el Laurát. A nő akkor kattant be, amikor a kislány elmondta, hogy milyen jól kijön az apjával és annak élettársával, akit édesanyának szólít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!