Hírek

2005.02.24. 00:00

Aláírást gyűjtenek kedvenc büféjükért

Zsidai P.

A Reggel cikke után aláírásgyűjtést kezdtek a dunakesziek kedvenc büféjük megmentéséért.
A horányi révnél lévő vendéglátóhely üzemeltetőivel az önkormányzat idén nem hosszabbította meg a bérleti szerződést. Annak ellenére, hogy 2003 elején a vagyongazdálkodási bizottság jóváhagyta a bővítés terveit.
A szerződést azonban az év végén felmondták, majd 2004-ben újat kötöttek. Azt kifogásolták, hogy az ingatlan beleesik a Duna-parti kerékpárút nyomvonalába. Közben azonban előkerültek a tervek, amelyek ezt cáfolták. Asztalos Armand szocialista képviselő szerint Erdész Zoltán  fideszes alpolgármester kilátását zavarja az épület. Erdész holtig tartó haszonélvezeti jogot szerzett a büfé mögötti ingatlanra, amelyet ismerőse, Tolnay Rita 2003 júliusában vásárolt. Erdész korábban azt állította nincs köze az eljáráshoz.

Levették a napirendről

A képviselők múlt csütörtökön nem döntöttek a büféről. Most újra a bizottság elé kerülhet az ügy. Az aláírásokat az önkormányzatnak és Selmeczi Gabriellának, a Fidesz Pest megyei elnökének küldik el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!