Teke szuperliga

10 órája

A TSC győzelemmel folytatta élvonalbeli szereplését

Ismét a dobogón a tatabányai női tekések. A TSC remek játékkal harmadszor is győzött a szuperligában, így felzárkózott a honi elitliga harmadik helyére.

Petrik József

Az újonc az esélytelenek nyugalmával léphetett pályára a vármegyeszékhely csapata ellen. A házigazdák nem is okoztak csalódást, alaposan elkalapálták a Pápai Vasast. A TSC csaknem kétszáz fával ütött többet, mint szombati riválisa.

A TSC harmadszor is diadalmaskodott a szuperligában
A TSC harmadszor is diadalmaskodott a szuperligában
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

A TSC "Anitái" kiemelkedtek

A pontszerzők sorát Kozma Andrea nyitotta meg, 522 bábut leütve. Párja, Németh Kinga „hiába dobott” 545 fát, az ellenfél kaparintotta meg a pontot. Mint végül kiderül ez volt a pápaiaknak az első és az utolsó örömük.

Méhész Anita 577 fával növelte a Tatabánya előnyét, Csorba Csilla pedig 562 fát „leborítva” járult hozzá a hazai sikerhez. Az utolsó tatabányai duóban Balla Ildikó (552 fa), valamint Sáfrány Anita (580 fa) jeleskedtek.

Ezzel a sikerével a Tatabánya visszafoglalta harmadik helyét a képzeletbeli bajnoki dobogón.

Teke Szuperliga, női, 6.forduló

Tatabányai SC – Pápai Vasas TK 7:1 (3338:3141)

Miután az ifjúsági együttes is simán győzött, az utánpótláscsapat is felkapaszkodott a dobogóra. Rabóczki Dóra 495, míg Lázás Brigitta 488 fás teljesítménnyel járult hozzá az ificsapat sikeréhez.

Ifjúságiak: 

Tatabányai SC – Pápai Vasas TK 4:0 (983:951)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!