Labdarúgás

2 órája

Szoboszlai Dominik mezt kapott van Dijktól, aki Lionel Messi útjára lépett

A liverpooli klubtársak egymás ellen játszottak a Magyarország–Hollandia válogatott mérkőzésen. Szoboszlai Dominik a meccset követően mezt kapott barátjától és csapattársától.

Kemma.hu

A pénteken játszott Magyarország–Hollandia (1–1) Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést követően a Feol.hu készített interjút a holland válogatott csapatkapitányával, a kiállítás sorsára jutó Virgil van Dijkkal. A Liverpool sztárja beszélt a nemzeti csapatban kapott első piros lapjáról és klubtársával, Szoboszlai Dominikkal való találkozásáról. Emellett számára új információt tudott meg Lionel Messiről.

Szoboszlai Dominik és Virgil van Dijk
Szoboszlai Dominik és Virgil van Dijk jól megértik egymást Liverpoolban
Fotó: Neil Hall / Forrás:  MTI/EPA

Mint az azinterjújában olvasható, Virgil Van Dijk először jutott kiállítás sorsára a holland labdarúgó-válogatottban. Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársának ehhez 77 mérkőzésre volt „szüksége”. Volt, akit mindjárt a debütálása alkalmával kiszórt a játékvezető Budapesten. Erről, és Szoboszlairól is kérdezték a 33 éves hátvédet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!