NB II.

2 órája

Soroksáron zárkózna a Tatabánya

Négy vesztes meccs után most végre visszatérne a győzelem útjára az Opus Tigáz Tatabánya.

Kemma.hu

Az előző négy bajnokiját egyaránt elveszítő és a másodosztályú tabella utolsó, 16. helyére visszacsúszó Tatabánya ezúttal a Soroksárhoz látogat. Az egykori válogatott labdarúgó, Lipcsei Péter által irányított fővárosi csapat sem kezdte jól a szezont, hét pontjával ugyanis (éppen a vonal fölött) a 14. helyen áll, két pozícióval és mindössze egy ponttal a Tatabánya előtt.

Opus Tigáz Tatabánya - Szeged-Csanád Grosics Akadémia NBII. foci mérk?zés (1)
A Tatabánya (kékben) újra a győztesek útjára lépne
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

– Nagyon jó ellenfélhez utazunk, melynek tabellán elfoglalt helyezése nem tükrözi a csapat valós erejét. Valószínűleg ők dominálják majd a mérkőzést, amelyen maximum egy gólt kaphatunk, ha pontot akarunk szerezni. A Soroksár párharcerős csapat, olyan kiemelkedő formában lévő labdarúgókkal, mint Halmai Ádám vagy Lovrencsics Balázs. Ha a ránk jellemző harcos karakterünket tudjuk tartani, lehet keresnivalónk – nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban Gyürki Gergely, a Tatabánya vezetőedzője.

Labdarúgás, NB II., 9. forduló
Soroksár SC–Opus Tigáz Tatabánya
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, vasárnap, 17 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában