Jó reggelt!

2 órája

Rendhagyó lángosok

Varga Réka Antónia

Az édes-sós ízkombinációk a legmegosztóbb ételeket eredményezik. Világszerte vitatéma például, hogy való-e ananász a pizzára - ebben a kérdésben viszolygóknak ajánlom figyelmébe a barackos verziót is. Az utóbbi időben a magyar konyha sem maradt ki a reformételek hullámából: divat lett például a nutellás és lekváros lángos. Hogy ez csak egy múló trend lesz-e a jövőben, vagy ugyanolyan elengedhetetlen részei lesznek a lángosozók étlapjának, mint a hawaii pizza, azt még nem tudjuk. Egy biztos: egy múlt századi balatoni lángosozó tulajdonosa valószínűleg sokkos állapotba kerülne, ha meghallaná, mi történik a 2020-as években a hagyományos lángossal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában