Kézilabda

2024.10.13. 18:15

Legyőzte mumusát a Komárom VSE

A Kozármisleny vendégeként tudott nyerni Neukum Tamás csapata. A Komárom VSE a negyedik helyre jött fel a másodosztályú bajnokságban.

A komáromi csapat mumusához, az előző szezonban még az élvonalban szereplő Kozármislenyhez látogatott. A két csapat az előző években többször is megmérkőzött egymással, a Komárom VSE számára nem sok babér termett ezeken az összecsapásokon. Ezúttal azonban más volt a helyzet.

Kozármisleny–Komárom VSE női kézilabda
Újabb győzelmet aratott a Komárom VSE
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Gyenge kezdés után simán nyert a Komárom VSE

Bár a KVSE rosszul kezdte a mérkőzést és az ötödik percre négygólos hátrányba került, a 19. perben (hat eladott labda és több kihagyott ziccer ellenére is) átvette a vezetést. A második félidő közepéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán a kiválóan védekező Komárom végleg magához ragadta a kezdeményezést és magabiztos győzelmet aratott.

A KVSE a negyedik helyre jött fel az NB I. B-ben.

Kézilabda, NB I. B, női, 5. forduló
Kozármisleny KA–Komárom VSE 21–27 (12–11)
Pécs, 220 néző, vezette: Gál L. J., Ludvig B. D.
Komárom: Nagy – Szabó-Kovacsicz, Világos 3, Tóth-Speth 3, Zsákovics, Bízik B. 4, Bízik R. 9/2. Csere: Gajdóczi (kapus), Böhm, Körtvélyesi, Pankotai 5, Gengeliczky, Hornyák, Imrei 2, Temes 1. Vezetőedző: Neukum Tamás.
Hétméteresek: 4/2, illetve 2/2.

Kiállítások: 6, illetve 8 perc.
Az eredmény alakulása: 5. perc: 4–0, 24. p.: 7–9, 30. p.: 12–10, 47. p.: 18–18, 51. p.: 18–22, 59. p.: 19–26.

Neukum Tamás: – A védekezés és a kapusteljesítmény rendben volt, így elbírtuk az elöl elkövetett hibákat. Nem játszottunk jól, de akartunk, jól reagáltunk ellenfelünk játékára és végül felőröltük őket. Tudunk ennél is jobban játszani, de ehhez végig koncentráltabbnak kell lennünk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!