Kézilabda

9 órája

Győzött a Komárom VSE, de az edző elégedetlen

Simán verte a Mohácsot Neukem Tamás csapata. A Komárom VSE már csak két pontra áll az éllovastól.

Kun Attila

A Komárom VSE esélyesként fogadta a hátsó régióhoz tartó Mohácsot és az első negyed órában remek teljesítményt nyújtva gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést. A hátralévő időszakban azonban alaposan visszavett a házigazda, amely rengeteg ziccert hagyott ki és feleslege kiállításokaz szedett össze. 

Komárom VSE kézilabda
A Komárom VSE (zöldben) sima győzelmet aratott
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Nagyon szoros az élmezőny, a Komárom VSE a negyedik helyen

A KVSE így is magabiztos győzelmet aratott és megtartotta negyedik helyét a bajnokságban. A komáromi csapat hátránya már csak két pont az élen álló Szigetszentmikós mögött, de a mezőny szorosságára jellemző, hogy a hetedik helyezett Érddel is pontazonossággal áll.

Kézilabda, NB I. B, női, 6. forduló

Komárom VSE–Mohácsi TE 1888 29–19 (16–9)

Komárom, 70 néző, vezette: Dr. Csuka P., Kocsis O.

Komárom: Nagy – Szabó-Kovacsicz 1, Tóth-Speth 3, Világos 3, Temes 3, Bízik B., Bízik R. 7/3. Csere: Gajdóczi (kapus), Böhm 1, Zsákovics 3, Körtvélyesi 1, Pankotai 2, Gengeliczky 3, Hornyák, Imrei 2. Vezetőedző: Neukum Tamás.

Hétméteresek: 3/3, illetve 5/2.

Kiállítások: 14, illetv 6 perc.

Az eredmény alakulása: 8. perc: 7-1, 17. perc: 12-3, 23. p.: 13-7, 36. p.: 18-12, 45. p.: 25-12, 57. p.: 28-17.

Neukum Tamás: – Gratulálok a lányoknak, de keserű a szám íze. Kilencgólos vezetés után az utolsó 43 percet csak egy góllal nyertük meg. Nehéz ilyet mondani egy tízgólos győzelmet követően, de a játékosaimnak meg kell érteniük, hogy az ehhez hasonló meccseken is végig koncentrálniuk kell, nem vehetjük félvállról az ellenfelünket. A város, a támogatók és a szurkolók is többet érdemelnek ennél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!