Pontosztozkodás

2 órája

NB III.: a Dorogi FC pontot szerzett fővárosi riválisa ellen

A Dorog a Balatonfüredet fogadta a labdarúgó NB III. észak-nyugati csoportjának tizedik fordulójában. A Dorogi FC egy pontot szerzett, a találkozó 2–2-es döntetlennel zárult.

Luter Márk

Közel volt az újabb győzelemhez a Dorogi FC a III. Kerületi TVE ellen a harmadosztályú pontvadászat vasárnap délutáni mérkőzésén, de a hazai pályán játszó csapat két gólos előnye elfogyott a véghajrában. A mérkőzés 2–2-es döntetlennel zárult.

A Dorogi FC csapatában Lénárth Tamás jegyezte az első gólt
A Dorogi FC csapatában Lénárth Tamás jegyezte az első gólt
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A Dorogi FC a hajrában hagyta ott a két pontot

Nem indult eseménytelenül a mérkőzés, hiszen Lénárth Tamás révén már a tizenkettedik percben vezetést szerzett vármegyénk együttese. A folytatásban is a dorogiak domináltak, aminek az első félidő hajrájában ismét megvolt az eredménye, a negyvenedik percben Vígh Ádám vette be a fővárosi klub kapuját.

A folytatás már kevésbé sikerült jól a Dorognak, ugyanis a harmadik kerületiek a 44. percben Barczi Dávid találatával szépítettek, a 83. percben pedig Szabó Martin egyenlített ki, beállítva ezzel a 2–2-es végeredményt. 

A Dorogi FC tíz forduló után négy győzelemmel, négy döntetlennel és két vereséggel a hatodik helyen áll a tizenhat csapatos harmadosztályú pontvadászatban.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 10. forduló
Dorogi FC–III. Ker. TVE 2–2 (2–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, vezette: Kovács Gábor (Nagy Márk, Burján István)

Dorog: Tímár – Forgó, Kovács A. (Vajda 74.), Szűcs, Erdey (Hoszpodár 17.), Hajdi, Vígh (Ferkó 59.), Kovács O., Balla (Barna 59.), Szerencsi, Lénárth. Vezetőedző: Bekő Balázs

III. Ker. TVE: Hajagos – Hosszú (Hegyi 70.), Fodor, Szabó, Erdei, Pálvölgyi, Szalka, Árva (Zajtai 46.), Buda, Barczi, Bekker. Vezetőedző: Harmati Tamás.

Gólszerzők: Lénárth (12.), Vígh (40.), illetve Barczi (44.), Szabó (83.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában