Vízilabda

3 órája

A TVSE Cegléden is győzne az OB I./B-ben

Cegléden ugrik medencébe a tatabányai férfi vízilabda-csapat. A TVSE másodosztályú csapata sorozatban másodszor is győzne az OB I./B-s bajnokságban.

Petrik József

A második játéknappal folytatódik a férfi vízilabda OB I./B bajnokság. A TVSE szombat délelőtt Cegléden vendégszerepel a másodosztályban. Az első fordulóban a Tatabánya egy végtelenül kiélezett mérkőzésen hazai medencében 7-6-ra legyőzte az egri Eszterházy SC együttesét.

A TVSE férfi vízilabda-csapata sorozatban második győzelmére készül
A TVSE férfi vízilabda-csapata sorozatban második győzelmére készül
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A TVSE idegenben is győzne

A bajnokság egyik éremesélyeséhez látogat a meglehetősen átalakult tatabányai együttes. Kiss Szabolcs vezetőedző tanítványai jól kezdték a szezont, most azonban várhatóan jóval nehezebb feladat vár rájuk. A szakvezető egyebek mellett elmondta, amennyiben sikerül kevés gólon tartani a házigazdákat, akkor nem esélytelenek most sem.

A papírforma a hazaiak mellett szól, de a vízművesek mindig úgy szállnak vízbe, hogy győzni akarnak. A TVSE-nél Németh Alexander játékára nem számíthat a vendég pólócsapat.

Vízilabda OB I. B, férfi, 2. forduló

Ceglédi VSE – Tatabányai Vízmű SE

Városi sportuszoda, Cegléd, szombat: 10 óra 30. Vezeti: Szabó Xénia, Berki A.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában