Átigazolás

2024.09.06. 13:52

A Ferencvárost is megjárt középpályást igazolt az Opus Tigáz Tatabánya

Kecskemétről érkezett játékos Tatabányára. A másodosztályú férfi labdarúgó-bajnokságban szereplő Opus Tigáz a középpályás Derekas Zoltánnal kötött megállapodást szezon közben.

Középpályással erősített az elmúlt hétvégén hazai pályán a Kazincbarcika ellen hatalmas, 7-0-s vereségbe beleszaladó Opus Tigáz Tatabánya. A férfi labdarúgó NB II.-ben szereplő klub Derekas Zoltán személyében élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékost igazolt.

A 25 éves középpályás, Derekas Zoltán immár az Opus Tigáz Tatabánya labdarúgója
A 25 éves középpályás, Derekas Zoltán immár az Opus Tigáz Tatabánya labdarúgója
Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/Facebook

Az Opus Tigáz legújabb igazolása több NB I.-es csapatban is pályára lépett

A 25 éves Derekas Zoltán a Ferencvárosban kezdte pályafutását, 2015-ben már bemutatkozott a felnőttek között az NB III.-as tartalékcsapatban. 

Két évvel később már egy osztállyal feljebb, az NB II.-es Soroksárnál kötött ki, majd négy szezon után újabb szintet lépett, hiszen akkor még az élvonalban szereplő Mezőkövesd játékosa lett.

2022 nyarán Szombathelyre szerződött. Legutóbbi állomása Kecskemét volt, a héten onnan érkezett Tatabányára a rutinos labdarúgó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában