Labdarúgás

2024.09.01. 18:48

Óriási vereséget mért a Kazincbarcika a Bányászra

Nem úgy ért véget a bányásznapi mérkőzés, ahogyan azt a hazaiak eltervezték. Az Opus Tigáz Tatabánya csapatát kicsit sem kímélte a Kazincbarcika.

Kemma.hu

Esélyt sem hagyott a Kazincbarcika csapata az Opus Tigáz Tatabánya együttesének. A Bányásznap alkalmából ingyenesen látogatható volt a mérkőzés, a szurkolók azonban nem ilyen végeredményt szerettek volna látni.

Opus Tigáz Tatabánya - Kolorcity Kazincbarcika SC
Enyhén szólva sem kezdte jól a Tatabánya az őszi évszakot
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

 A hazaiak teljesen szétesetten kezdték meg a mérkőzést, tíz percnek sem kellett eltelnie ahhoz, hogy berúgják nekik az első gólt: Szabó Máté Norbert nagyon korán kihasználta a helyzetét, mellyel át is vették a vezetést. A párharc alatt azonban ez még csak a kezdet volt, ezen kívül még hat találatot is szereztek a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei klubot képviselő focisták.

Három minutum elteltével Csatári Gergő rúgta a kapuba a labdát, mellyel már 2-0-ra vezettek a vendégek, majd szintén három perccel később Marcolini Dantes növelte az előnyüket 3-0-ra. A negyedik gólt Bódi Ádám szerezte, ami újfent három perccel később született meg. A párharc ilyen korai szakaszában már 4-0-ra állt vesztésre a Bányász. Az első félidőt brutális 5 gólos hátrányban zárták, a második felvonásban azonban nem változtak a dolgok, szépítő gólt sem lőtt a Tatabánya. A 90 perc végére 7-0-ra verte a Kazincbarcika az otthon játszó klubot.

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NB II., 6. forduló

Opus Tigáz Tatabánya - Kolorcity Kazincbarcika SC 0-7 (0-5)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, vezette: Bana G. (Király Zs., Kulman T.)

Tatabánya: Lóth - Árvai (Varga 61.), Kiprich, Szegleti, Katona, Buna (Letenyei 16.), Jagodics, Jelena (Soltész 16.), Csernik (Német 76.), Eördögh, Vida (Székely 46.).
Kazincbarcika: Fadgyas - Debreceni, Polgár, Csatári, Marcolini (Ádám 70.), Ternován (Ferencsik 46.), Pintér (Balázsi 61.), Bódi (Herjeczki 61.), Varga (Szamosi 70.), Demeter, Szabó.
Gólszerzők: Szabó (9.), Csatári (12.), Marcolini (15.), Bódi (18.), Debreceni (44., 85.), Szabó (54.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában