Kézilabda

2 órája

Vármegyei rangadót rendeznek szombaton

Izgalmasnak ígérkező mérkőzést rendeznek szeptember 21-én, 18 órától. A Komárom VSE a Tatai AC-t fogadja, vármegyénk két csapata mérkőzik meg egymással szombaton.

Kemma.hu

Vármegyei rangadóval folytatódik az NB II. A-csoportjának kézilabda idénye, ahol a Komárom VSE és a Tatai AC csap össze egymással. 

Hazai pályán fogadja a Komárom VSE a Tatai AC csapatát
Forrás: Komárom Városi Sportegyesület/Facebook

 A szezonnyitón mindkettő együttes győzelemmel indított, a komáromiak a Lipót ellen mérkőztek meg, ahol az első félidőt döntetlennel zárták, közel végig fej fej mellett haladt a két gárda, látványos kézilabdát láthattak a szurkolók. A második felvonásban is nagyon kiélezett volt a mérkőzés, azonban vármegyénk játékosaiban inkább megvolt az a „plusz”, ami egy ütközet megnyeréséhez szükséges. A vendégek tehát túlszárnyalták a Lipótot az első fordulóban.A  Tata és a Győr párharca igazi adok-kapok stílusban kezdődött meg, a második félidőre azonban felszívták magukat előbbiek és túlszárnyalták ellenfelüket.  A Komárom és a Tata közötti ütközetet Komáromban rendezik szeptember 21-én, 18 órakor.

A Tata (szürke mezben) újabb győzelmet aratna
Fotó: Zetovics Mário / Forrás:  24 Óra

Kézilabda, NB II. Férfi, A-csoport, 2. forduló.

Komárom VSE - Tatai AC

Komárom, Városi Sportcsarnok, szombat, 18 óra, vezeti: Garai B., Varasdi L.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában