Kézilabda

2024.09.05. 18:17

Az esztergomi kézislányok hamarosan berobbannak az NB1 színpadára

Első NB1-es bajnoki meccsét játssza szeptember második hétvégjén a MOL Esztergom kézilabdacsapat. A szervezők különböző programokkal is készülnek a szurkolónak.

Feleki Marietta

Már nagyon várják a szurkolók buzdítását a MOL Esztergom kézilabdacsapat tagjai a szeptember 7-i szombati, Kisvárda elleni első bajnokijuk meccsén. Mint megírtuk, az esztergomi kézicsapat körül zajlanak az események: az előző szezonban feljutottak az NBI-be, majd  együttműködést kötöttek a MOL-lal. 

A következő állomás a bemutatkozás lesz az NBI. nagyszínpadán, olyan bivalyerős gárdák mellett szerephez jutva, mint a Ferencváros vagy a Győri ETO. Utóbbival egyébként november 2-án áll majd ki.

Nem lesz kis feladatuk a szombaton Esztergomban, a Suzuki Arénában tartandó meccsen, ehhez nagyon várják a szurkolók jelenlétét és buzdítását is, áll a csapat Facebook-posztjában. Hozzátették: a gyerek szurkolókat is várják, ugyanis a meccs előtt a szervezők számukra is tartogatnak programokat.

Mint írják, már 14 órától gyerekprogramokkal várják a legkisebbeket, így az egész család számára garantált a szórakozás.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában