NB II.

2024.08.10. 14:02

Az Opus Tigáz Tatabánya a Kisvárdát fogadja

Vasárnap este újra másodosztályú labdarúgó-mérkőzést rendeznek a bányászvárosban. Az Opus Tigáz Tatabánya ellenfele az NB I.-ből kiesett Kisvárda lesz.

Kemma.hu

Vasárnap harmadik fordulós összecsapásokkal folytatódnak a labdarúgó NB II. küzdelmei. Az Opus Tigáz Tatabánya vasárnap este 7 órától az élvonalból hat idény után búcsúzó Kisvárdát fogadja villanyfényes körülmények között a Grosics Gyula Stadionban.

Az Opus Tigáz Tatabánya nagy reményekkel várja a vasárnap esti mérkőzést
Az Opus Tigáz Tatabánya nagy reményekkel várja a vasárnap esti mérkőzést
Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/Facebook

Az Opus Tigáz Tatabánya biztatóan kezdte az új idényt

Gyürki Gergely csapata két mérkőzésen van túl eddig a másodosztályban. A NB III-ból feljutó együttes a nyitó körben hazai pályán 0–2-ről 3–2-re fordított a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen, az előző hétvégén pedig a hét évvel ezelőtti magyar bajnok Budapest Honvéd FC otthonában maradt alul 1–0-ra.

A Bányász jelenleg a bennmaradást jelentő kilencedik helyet foglalja el az idei szezonra 16 csapatra redukált ligában, míg vasárnapi, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei ellenfele két forduló után csupán a kieső, tizennegyedik pozícióban tanyázik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában