Fantasztikus visszatérés

2024.07.31. 14:48

Videón az Opus Tigáz Tatabánya góljai a Szeged ellen

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, az Opus Tigáz Tatabánya fantasztikus győzelemmel tért vissza az NB II.-be. A nagy múltú másodosztályú együttes 3–2-re győzött a Szeged ellen a bajnokság nyitó fordulójában. Íme, az emlékezetes mérkőzés góljai videón.

Kemma.hu

Az Opus Tigáz Tatabánya vasárnap este villanyfényes mérkőzésen két gólos hátrányból fordítva 3–2-re győzött a Szeged elleni mérkőzésen a férfi labdarúgó NB II.-es pontvadászat első fordulójában. 

Opus Tigáz Tatabánya
Az Opus Tigáz Tatabánya a vártnál meggyőzőbben kezdte a NBII-es pontvadászatot
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Az Opus Tigáz Tatabánya saját szurkolói előtt fél óra alatt megfordította a találkozót

Az alábbi videóban megnézhetik a Bányász góljait, valamint a gólszerzők, Szegleti Gergely, Jagodics Márk és Soltész Barnabás is megszólalt a klub hivatalos közösségi oldalán.

Szegleti Gergely:

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy az első NB II.-es mérkőzésen csapatkapitányként vezethettem pályára a csapatot. Az is örömre ad okot, hogy gólt szereztem szabadrúgásból, de a legfontosabb, hogy csapatunk győzelemmel kezdte a bajnoki küzdelmeket.


Jagodics Márk:

Gyorsan végeztünk el egy szabadrúgást, így gyorsan felértünk a 16-os elé, ahol belső védő társam, Harsányi Dani pontosan passzolt, én pedig fellőttem a labdát a jobb felső sarokba. Örülök, hogy az első mérkőzésen gólt tudtam szerezni, mert az elmúlt időszakban sajnos voltak negatív élményeim a labdarúgásban. Ez egy jó szezonnyitó volt, amelyen egymásra találtunk a közönséggel. A jó rajt után szeretnénk sikeresen szerepelni a bajnokságban.


Soltész Barnabás:

Örülök, hogy Vass Patrik beadását a kapuba tudtam fejelni, és együtt ünnepelhettünk. Nem is tudom, volt-e már ilyen élményben részem. Nagyon jó volt a hangulat, ez most szinte leírhatatlan, de nyilván a földön kell maradni. Szereztem már néhány gólt, de ez talán mindnél emlékezetesebb, hiszen egy fantasztikus közönséggel ünnepelhettünk győzelmet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában