Labdarúgás

2024.08.17. 21:16

Fotókon a meccs, amin rommá verték az ellenfelet: elrajtolt a megye I.

Nem bízta a véletlenre a dolgokat a hazai csapat. A Tatai AC nem kímélte a Vértesszőlős együttesét a megye I. első mérkőzésén, lényegében kiütve őket.

Kemma.hu

Augusztus 17-én tért vissza a megye I. szezonja, melyet a Tata és a Vértesszőlős nyitott meg. A mérkőzést 17 óra 30 perckor kezdték meg, a kilencven perc alatt pedig óriási erődemonstrációt mutatott a hazai együttes.

Közel tökéletes formát nyújtott a Tata (fekete mezben) a megye I. nyitómeccsén
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Esélyt sem hagytak ellenfelüknek

A tataiak az első találatot már a 15. percben megszerezték, ez a gól pedig csak fokozta a klub kimagaslóan működő ritmusát. Az első félidőt két gólós előnnyel zárták le, a második felvonásban azonban sorozatban verték át a Vértesszőlős védőit és hálóőrét. Ebben a 45 percben hatszor is sikeresen juttatták be a bőrt a kapuba, mellyel óriási győzelmet arattak a tataiak az első fordulóban.

Labdarúgás, megye I., 1. forduló

Tatai AC - Vértesszőlősi SE 8-0 (2-0)
Tata, Tatai AC Jávorka Pálya, vezette: Lovas G. (Faragó Gy., Kurali Z.)

Tata: Szabó - Simonka, Korcsok, Zuggó, Víg, Tóth (Unger 62.), Mészáros (Márton 62.), Mártonfi (Bombicz 67.), Hadobás, Marticsek (Györgykovács 67.), Sternberger (Németh 67.)
Vértesszőlős: Dobrotka - Gréczi, Galambos P., Galambos G., Hováth (Bartics 46.), Jónás (Nagy 67.), Mérten, Ozoróczi (Magyarics 73.), Bencsik, Antal, Polyák.
Gólszerzők: Marticsek (15., 54.), Mártonfi (38.), Víg (70.), Hadobás (73.), Zuggó (80., 89.), Márton (83.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában