Úszás

2024.08.13. 14:31

Jackl Vivien reméli, hogy a következő versenyei jobban alakulnak

Eredményekben nem túl sikeres olimpiát zárt a tatabányai tehetség. Jackl Vivien az Instagram-oldalán posztolta érzéseit a párizsi ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményével kapcsolatban.

Kemma.hu

A tatabányai csodatini, Jackl Vivien is képviselte hazánkat az idei ötkarikás játékokon. A francia fővárosban rendezett eseményen két nap mérettette meg magát, először július 29-én, 400 méter vegyesen, majd másnap, július 30-án, 1500 méter gyorson. Előbbi versenyszám előfutamában, 4:44:47-es idővel, messze elmaradva rekordjától a hatodik helyen ért célba.

JACKL Vivien
Jackl Vivien nem adja fel
Fotó: Kovács Tamás / Forrás:  MTI

 A második futamon mindenki jobb időt úszott nála, így a tizennegyedik helyen végzett összesítésben a tatabányai tehetség. Július 30-án, 1500 méter gyorson sem sikerült döntőbe jutnia, a tizenötödik helyen ért be a leghosszabb medencés versenyszámban.

Nagyon szeretett volna bizonyítani

Jackl Vivien az Instagram-oldalán posztolt az olimpiai teljesítményével kapcsolatban. Kifejtette, hogy nagyon szeretett volna bizonyítani, ami hatással lehetett a medencében nyújtott teljesítményére. Mondatait azzal folytatta, hogy meg kell békülnie azzal, ahogyan alakultak a dolgok és nagyon büszke arra, hogy mindent beleadott az Eb- és a junior Eb után is. Reméli, hogy a következő versenyei jobban alakulnak, utolsó soraiban pedig megköszönte a támogatásokat is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában