Labdarúgás

2024.07.27. 07:45

Hazai pályán kezdi a szezont a Tatabánya

Tíz év után újból NB II.-es mérkőzésen lép pályára a Bányász. Ellenfelük a tavaly negyedik helyen végző Szeged, erős csapatot kapott az első fordulóra a Tatabánya.

Kemma.hu

Tíz év után először rendeznek NB II.-es labdarúgó-mérkőzést Komárom-Esztergom vármegye székhelyén. A tavalyi NB III.-as bajnokok a szegediek futballistái ellen lépnek pályára. Utóbbiak az előző idényt a tabella negyedik pozíciójában végezték, izgalmas mérkőzésre van kilátás. Az új igazolásokkal a csapat azon lesz, hogy egy erős idényt zárjanak.

Tatabánya
Erős ellenféllel néz szembe az Opus Tigáz Tatabánya
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Tíz új játékos érkezett Tatabányára

A keddi szurkolói ankéton több új érkezőt is bejelentett a csapat. A labdarúgók jellemzően első-, illetve másodosztályú tapasztalattal rendelkeznek. A legnagyobb igazolás kétségkívül a szlovák elsőosztályban szereplő Dunaszerdahelyen is megforduló Vida Kristopher, aki Nyíregyházáról érkezik Tatabányára, miután a Kisvárda kölcsönadta. Jelena Richárd Csíkszeredáról, Vass Patrik Nyíregyházáról, Eördögh András a Budapest Honvédtól,  Jagodics Márk és Csernik Kornél a Haladás együttesétől érkezett a Bányászhoz. Bertus Lajos Tiszakécskéről, Deutsch Bence a BVSC-től, Harsányi Dániel Kaposvárról, míg Varga Dominik Nagykanizsáról szerződött Tatabányára. 

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NBII., 1. forduló

Opus Tigáz Tatabánya - Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, vasárnap, 19 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában