Labdarúgás

2024.07.13. 14:25

Simán eldőlt a dorogiak pesterzsébeti mérkőzése

Öt gól is született a Pesterzsébeten rendezett felkészülési mérkőzésen. A Dorogi FC nem igazán találta magát a kilencven perc alatt.

Kemma.hu

Szombaton, július 13-án Pesterzsébetre utazott a Dorogi FC csapata, hogy felkészülési mérkőzésen lépjenek pályára játékosaik az ESMTK ellen.

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője
Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Nem kellett sokat várni az első gólig, ugyanis a 18. percben egy szabadrúgás után szerezte meg a vezetést a hazai csapat. Fent tudták tartani a domináns formájukat, a 37. percben egy újabb találattal növelték 2-0-ra az előnyüket, egészen pontosan egy fejesgóllal.

A dorogiak nem tudták limitálni a hibáikat és javítani a gyengepontjaikon, ellenfelük kontrákkal operált az összecsapás alatt. A harmadik gólt is ilyen körülmények között kapták.

Az eddig remek formában játszó Szerencsi Miklós mentette meg csapata becsületét, ő szerezte meg együttese szépítőgólját. Az ESMTK azonban a végére sem lassított, a 90. percben berúgták a negyedik góljukat is, ezzel 4-1-re megnyerve a felkészülési találkozót. 

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője így látta a mérkőzést:

– Két vegyes csapatot állítottam fel erre a meccsre. Sajnos egyik félidő sem volt olyan amire azt lehetne mondani, hogy elfogadható. Az elmúlt két meccsen dicsértem a csapatot, ma ezt nem tudom megtenni. Úgy tűnik most jött ki a holtpont, a fáradtság a kemény edzések után. A hazaiak ma sokkal frissebbek voltak, teljesen megérdemelten nyertek – olvasható a klub Facebookon oldalán.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés
ESMTK - Dorogi FC 4-1

Dorog, az első félidőben: Bencze - Forgó D., Hoszpodár, Kovács O., Balázs P., Forgó G., Ferkó M., Hajdi, Bokán B., Wend, Gula.

Dorog, a második félidőben: Bencze - Barna, Ferkó Á., Németh B., Bokán Ba., Selmeci, Sidó, Lénárt, Szerencsi, Vajda, Harmat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában