Labdarúgás

2024.07.28. 21:48

Elképesztő izgalmas mérkőzésen győzött a Bányász +fotók

Kétgólos hátrányból hozták vissza a meccset a hazaiak. A Tatabánya győzelemmel tért vissza az NB II.-be.

Kemma.hu

Tíz év után újabb NB II.-es mérkőzést rendeztek Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban. Az első találatig a 24. percig kellett várni, a szegedi Varga György talált be a kapuba, ezzel megszerezve a vendégek vezetését. Az első félidőben több gól nem született, a másodikban viszont igen. Szintén Varga György az 50. minutumban szerzett újabb találatot, a hazaiak azonban nem estek szét 2-0-s hátrányban. Szegleti Gergely az 55. percben szépített, ám hét minutummal később Jagodics Márk kiegyenlített.

Az Opus Tigáz Tatabánya óriási győzelmet aratott vasárnap
Az Opus Tigáz Tatabánya óriási győzelmet aratott vasárnap
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

A csereként beálló Soltész Barnabás koronázta meg a Tatabánya kitartását, ugyanis a 82. percben egy szabadrúgásból beadott labdát fejelt a kapuba, amivel megnyerte a mérkőzést a hazaiaknak.

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NBII., 1. forduló

Opus Tigáz Tatabánya - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-2 (0-1)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, vezette: K. J. Zoltán (B. Dávid, R. Kevin)

A Tatabánya kezdői: L. Péter - Á. Dániel (, Sz. Gergely, K. Károly, B. Gábor, L. Zalán, J. Márk, B. Lajos, H. Dániel , Cs. Kornél, E. András.

A Szeged kezdői: T. János, G. Norbert, Sz. Zoltán, H. Attila, H. Milán, V. György, P. Áron, B. Áron, T. Bence, M. Dávid, Takács-Földes Olivér.

Gólszerzők: Szegleti (55.), Jagodics (62.), Soltész (82.), illetve Varga (24., 50.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában