Labdarúgás

2024.07.09. 14:12

Bokán Bence ikertestvérével együtt vezeti az U11-es nyergesi csapatot

A két testvér együtt dolgozik a jövő nevelésében. A Nyergesújfalu SE csapata a fiatal Bokán Bencével beszélgetett.

Kemma.hu

A Nyergesújfalu SE egy rövid interjút készített Bokán Bencével, aki ikertestvérével, Barnabással irányítja az U11-es csapat szakmai munkáját, a következő szezontól kezdődően.

Bokán Bence
Bokán Bence testvérével, Bokán Barnabással fogja irányítani az U11-es nyergesi együttest.
Forrás: Nyergesújfalu SE/Facebook

Bence már gyerekként is imádta a sportot, legfőképpen a labdarúgást. Elárulta, hogy a családjában nem idegen a futball, több generációig visszavezetve is látható, hogy többen is focisták voltak.

Miért lett edző?

Az egyik oka, hogy kipróbálta magát edzőként az pont ez: a szenvedélye a sportág iránt. Elmondása alapján kisebb korában rengeteget tanult mestereitől, most ő szeretnél továbbadni tudását és tapasztalatát a jövő nemzedékének. Kiemelte, hogy fiatal kora előny lehet egy ilyen fiatal csapat vezetésénél, hiszen így könnyen együtt tudnak majd dolgozni a játékosokkal.

A tervei

Bokán Bence testvérével olyan játékosokat szeretne nevelni, akia technikai- és a fizikai felkészültség mellett mentálisan is erősek. 

– Fontos számomra, hogy a csapattagok sportszerűek legyenek, tiszteljék egymást és az ellenfeleiket, és mindig a legjobbat hozzák ki magukból. Szeretném, ha a játékosaim megtanulnák, hogy a kemény munka, a kitartás és a csapatszellem mennyire fontos a siker eléréséhez, és hogy a sportban szerzett tapasztalatokat az élet más területein is tudják hasznosítani – folytatta mondatait, olvasható a Facebookon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában