Egy új korszak kezdete

2024.07.10. 08:12

Nevet változtatott a női esztergomi kézicsapat

Új időszak kezdődött Esztergom sportéletében. A női, NB I.-es kézicsapat új névvel és címerrel vág neki a következő idénynek.

Kemma.hu

Új korszak veszi kezdetét az esztergomi sportéletben, azon belül a női kézilabdában. Az Esztergomi Vitézek az előző idényben, az utolsó előtti fordulóban egy végső másodperces találattal nyert Orosházán. A győzelem ezüstérmet, egyben feljutást ért az NB I.-be. A várost nagyban megérintette ez az eredmény, a feljutás mellett azonban még van egy dolog, ami miatt egy új fázis indul az együttes életében: újabb névvel folytatják, mely nem más lesz, mint az Esztergomi Kézilabda Club.

Esztergomi Kézilabda Club
Az együttes új címere és neve
Forrás: Esztergom Handball/Facebook

A névváltás mellett új Facebook oldalt is beregisztráltak, mely ezen a linken található. Fontos kiemelni, hogy az „Esztergomi Vitézek” név nem fog teljesen eltűnni. Az oldalukon hivatalosan is bejelentették, hogy az utánpótlás és a megyei kézilabda továbbra is az előző elnevezést fogja hordozni, a hagyományok tehát nem vesznek el. Az NB I.-es híreket azonban az új profilon lehet követni

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában