Labdarúgás

2024.07.20. 12:38

Döntetlennel zárta felkészülési időszakát a Dorog

Július 20-án újabb edzőmeccset rendeztek. A Dorogi FC Újpestre utazott, ahol igen fordulatos második félidőt játszott a két együttes.

Kemma.hu

Július 20-án Újpestre utazott a Dorogi FC, hogy egy edzőmeccs keretében megmérkőzzön az Újpest II. csapata ellen. A találkozó az utolsó volt a Komárom-Esztergom vármegyei együttes számára az idei felkészülési időszakban.

Bekő Balázs
A Dorogi FC döntetlennel zárta a július 20-i edzőmeccset. A képen Bekő Balázs vezetőedző látható
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Hamar megszületett az első találat, a 14. percben a dorogi Vigh Ádám rúgta be a bőrt az újpestiek kapujába, mellyel 1-0-s előnyre tettek szert. Több gól nem született az első félidőben, egy sajnálatos eset azonban történt: Németh Bence elsőre súlyosnak tűmő sérülést szenvedett. A mérkőzést nem tudta folytatni, így Bokán Barnabás lépett a helyére.

Fordulatos második felvonás

A második félidő nagy izgalmakat és pörgést hozott. Az 53. percben kiegyenlítettek a hazaiak, hét minutummal később pedig a vezetést is átvették. Gyorsan történt a változás. A dorogiak nem estek szét a hirtelen eredményváltozás végett, tovább próbálkoztak és helyzetekbe is kerültek. Ez a hozzáállás kifizetődött, ugyanis Wend Balázs sikeresen 2-2-re formálta a meccs állását. Kilenc perccel a vége előtt az Újpest rúgótt egy újabb gólt, viszont mindössze két perccel később egyből válaszolni tudott a Dorog, 3-3. Ezzel az eredménnyel ért véget a 90 perc.

A Dorogi FC felkészülési mérkőzései:

  • Csepel TC - Dorogi FC 0-2
  • III.Kerületi TVE - Dorogi FC 1-1
  • ESMTK - Dorogi FC 4-1
  • Dorogi FC - Zsámbéki SK 2-1
  • Újpest II. - Dorogi FC 3-3

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában