Női kézilabda

2024.07.26. 11:06

A Debrecen ellen vívott edzőmérkőzést az Esztergom

Szoros mérkőzést vívott a két csapat csütörtökön. Az Esztergom Handball erős kihívója volt a Hajdu-Bihar vérmegyei együttesnek.

Kemma.hu

Csütörtökön a DVSC csapata ellen vívott edzőmérkőzést az Esztergom Handball együttese. Az első félidőt 1 gólos előnnyel zárta. A szoros párharc a második felvonásban is kitartott, 33-32-re nyerte a Debrecen a meccset. 

Esztergom Handball
Az Esztergom Handball klubja szoros harcot vívott a debreceniek ellen
Forrás: Esztergom Handball/Facebook

 Szűk két hete tart a felkészülés. Az első megmérettetés a nagyobb erőt képviselő Debrecen otthonában zajlott. Lendületesen kézilabdáztak a lányok, de a meccs elején pontatlanul játszott a csapat, sok labdát is eladott. Újoncként a szinte teljesen átalakult esztergomi  csapat bátran kézilabdázott, és komoly fejtörést okozott ellenfelének. A találkozón szinte végig vezetve kézilabdáztak a lányok. A végjátékban látszott még az összeszokatlanság, de mindenképpen emelt fővel hagyhatták el a pályát. A felkészülési mérkőzés elérte a célját, kijöttek a hibák. Jól látjuk hol tartunk, dolgozunk tovább. Igyekszünk a hibáinkat kijavítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában