Véghajrá

2024.06.02. 11:22

Jön a megye kettő rangadója; eldőlhet az ezüstérem sorsa

Az utolsó előtti fordulójához érkezett a megye kettő bajnoksága. A bajnok Mocsa utolsó mérkőzését játssza a szezonban, egy igazi rangadóval fejezik be a szezont.

Túri Csaba

A Környe elleni rangadóval búcsúztatja a szezont a Mocsa (feketében)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Már csak két forduló van hátra a vármegyei másodosztály küzdelmeiből, a bajnokcsapatnak viszont az utolsó fellépés következik. A megye kettő bajnoka, a Mocsa már hetekkel ezelőtt bebiztosította az aranyérmét, azóta nekik minden mérkőzés egy jutalomjáték. Az utolsó találkozójukra biztosan felszívják magukat, hiszen egy igazi rangadóval búcsúztatják az aranyszezont. A második helyért harcoló Környe csapatát fogadják, egy nagy presztízsértékkel bíró meccsen. A mocsaiak minden bizonnyal szeretnének győzelemmel búcsúzni a bajnokságtól, miközben a környeieknek még nagyon komoly tétje van a hátralévő két fordulónak, kifejezetten izgalmas, eseménydús összecsapásra van kilátás.

A megye kettő legnagyobb párharcában ősszel a mocsaiak (feketében) nyerni tudtak Környén
A megye kettő legnagyobb párharcában ősszel a mocsaiak (feketében) nyerni tudtak Környén
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Eldől a megye kettő ezüstérme?

Az ezüstéremért csatázó másik együttes, a Dunaszentmiklós kötelező győzelem előtt áll: az utolsó előtti helyen szerénykedő Tokod otthonából mindenképpen el kell hozniuk a pontokat, ellenkező esetben eldől az ezüstérem sorsa. A forduló nagy kérdése továbbá, hogy a bombaformában futballozó gyermelyiek meddig tudják nyújtani a győzelmi sorozatukat. Az utolsó hét mérkőzésüket egyaránt megnyerték, ezeken a találkozókon szereztek harminc gólt, és mindössze egyet kaptak. A tardosiak ellen könnyű dolguk nem lesz, de valószínűleg olyan állapotban vannak most, hogy bárkit képesek lennének elkapni.

Területi II. osztály, 29. forduló

Június 2., vasárnap, 14 óra

  • Ácsi Kinizsi SC - Csolnoki SZSE

Június 2., vasárnap, 17 óra 30

  • Ászár KSE - Piliscsévi SE
  • Tatabányai Vasas - Baj KSE
  • Zsámbéki Sport Klub II. - Bakonysárkányi SE
  • Tokod SE - Dunaszentmiklósi SE
  • Gyermely - Tardosi FC-TAC
  • Mocsa KSE - Környe

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában