Amerikai futball

2024.05.18. 18:32

A Mustangs vasárnapi mérkőzésén adományokkal várják a szurkolókat

A hétvégi mérkőzés mellett nem csak szurkolni, hanem gyermekeknek lehet örömöt szerezni. A Tatabánya Mustangs mérkőzésén adományozhatnak a helyszínre kilátogatók.

Kemma.hu

Vasárnap 15 órakor lép pályára hazai pályán a Tatabánya Mustangs serege, ahol a Budapest Titans Divízió I-es csapata ellen fogják megmérettetni magukat a játékosok. A mérkőzés mellett azonban nagyon fontos tevékenység lesz tapasztalható: adományozni lesz lehetőség a bejáratnál, melynek segítségével mosolyt lehet csalni sok kisgyermek arcára, mindemellett emberségből is pozitívra vizsgázni. A helyszínen plüssállatokat, társasjátékokat, mesekönyveket és egyéb játékokat lehet leadni. 

A hétvégi mérkőzés mellett nem csak szurkolni, hanem jót tenni is lehet. A Tatabánya Mustangs mérkőzésén gyermekek számára adományozhatnak a helyszínre kilátogatók.
A Tatabánya Mustangs mérkőzésének helyszínén, az Olimpikon úti sporttelep bejáratánál lesz lehetőség elajándékozni a tárgyakat
Forrás: Tatabánya Mustangs/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában