Vízilabda

2024.05.09. 14:12

Az első félidőben jól tartotta magát a fiatal tatabányai együttes

Nyolcadik helyen végeztek a Bányászok. A Tatabánya fiatal pólósai az első félidőben még tartották magukat, a végére azonban nem volt elég a teljesítményük.

Petrik József

A Tatabánya és a Szentes közötti párharc második meccsen a házigazdák egyértelmű célja az volt, hogy megnehezítsék az alföldi gárda dolgát. Zantleitner Krisztina „csak” azt emelte ki, hogy egy szorosabb eredmény kiharcolására törekednek. Ezt segíthette, hogy teher nélkül pólózhatnak a vendéglátók. Az első félidőben jól tartotta magát a fiatal tatabányai együttes, de, amikor kezdett kinyílni az olló, arra már nem igazán tudott reagálni a hazai gárda. Miközben az is bebizonyosodott, hogy egy keményebb ellenféllel szemben nem bír négy negyedet végig küzdeni és koncentrálni a TWWP. 

Nyolcadik helyen végeztek a Bányászok. A Tatabánya fiatal pólósai az első félidőben még tartották magukat, a végére azonban nem volt elég a teljesítményük.
A Tatabánya (fehér sapka) nem adta fel, a győzelem azonban elmaradt.
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A két győzelemig tartó párharcot a Szentes 2-0-ra nyerte. Így a tatabányaiak a nyolcadik helyen végeztek.

Zantleitner Krisztina: - A jobbik csapat nyert. A mi pólósaink felkészülését és koncentrációját az érettségik és egyéb vizsgák is nehezítették. Ennek ellenére a nyolcadik hely megszerzése egyértelmű előrelépést jelent. Nyertünk fontos meccseket, de van bőven hová fejlődnünk.

Vízilabda OB I., női, rájátszás a 7. helyért, 2. forduló

Tatabánya Women's Water Polo – Szentes 4-10 (2-2, 1-2, 1-3, 0-3)

Buborék, 100 néző, vezette: Duray A., Vályi Fanny.

Tatabánya: Kovács D. – Zantleitner H. 1, Zantleitner N., Orbán, Zink, Németh V., Kurucz 2. Csere: Mikola (kapus), Rend, Szabó J. 1, Nagy J., Donauer, Perjési. Edző: Zantleitner Krisztina.

Kihasznált emberelőny: 11/2, illetve 9/4.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 1/1.

Kipontozódott: Matajsz, Korom (mindkettő Szentes).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában