Kikapcsolódás

2024.05.20. 10:19

Összehozta a családot és a közösséget a pünkösdi rendezvénysorozat

Sztárparádé mellett a helyi kultúrcsoportok is színpadra léptek. Minden korosztály számára kellő kikapcsolódási lehetőséget nyújtott az idei pünkösdi rendezvénysorozat.

Kemma.hu

A nagy hagyományokkal bíró Táti Pünkösdi Napok ezúttal is összehozták a közösséget, a helyiek mellett a környékbeli településeken élők is szívesen ellátogattak a városba. A kultúrházban három napon át lehetett megtekinteni a Táti Porcelánbaba Klub kiállítását, emellett pénteken a rendezvénysátorban a Táti Mazsorett és Formációs Tánccsoport fúvós-mazsorett gálaműsorával megkezdődtek a programok.

Sztárparádé mellett a helyi kultúrcsoportok is színpadra léptek. Minden korosztály számára kellő kikapcsolódási lehetőséget nyújtott az idei pünkösdi rendezvénysorozat.
A Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar is koncertezett a Táti Pünkösdi Napokon.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

A hétvége folyamán többek között tenisztornát és dalostalálkozót is rendeztek, de részt lehetett venni egészségügyi vizsgálatokon is. A legkisebbek körében nagy sikert aratott a Disney slágerek, melyeket Füredi Nikolett és Kocsis Dénes adott elő. Vasárnap a helyi kultúrcsoportokra figyelt a publikum, a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar sem hiányozhatott a rendezvényről.

Az idei Táti Pünkösdi Napok sztárvendége volt Serbán Attila színész, énekes, a KFT együttes is meglepte ikonikus dalokkal a rajongókat és a Dívák (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit) Abba Show-ja is vonzotta az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában