Kosárlabda

2024.05.03. 11:25

Jön az Oroszlány - Kaposvár visszavágó

Az alsóházi rájátszást egymás ellen kezdték, szombaton az újabb mérkőzésüket vívják. Az MVM-OSE Lions kosarasai egy nagyon magabiztos Körmend elleni győzelem után látogatnak Kaposvárra.

Bottka Szabolcs

A Lions kosárlabdázói elképesztő győzelmet arattak legutóbbi mérkőzésükön. A Körmendnek nem volt válasza a második félidőre, minden, amit az OSE az előző fordulókban elhibázott, azt az 5. fordulóban pontosan végezte el. A hárompontosok ültek, az eladott labdák száma lecsökkent és a sok egyéni akció helyett magát a csapatot részesítették előnyben a játékosok. A védelem terén is javultak, nagy nyomást tudtak helyezni ellenfelükre, ezzel hibára késztették őket.  Ez a siker nagyot dobhat az oroszlánok motivációján. 

Az alsóházi rájátszást egymás ellen kezdték, szombaton vívják az újabb mérkőzésüket. A Lions kosarasai egy nagyon magabiztos Körmend elleni győzelem után látogatnak Kaposvárra.
A Lions játékosai (fehérben) újból nyernének a Kaposvár ellen
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A kaposvári kosarasok zsinórban három győzelmet zsebeltek be az előző fordulók alatt, ők is azon lesznek, hogy folytassák a megfelelő teljesítményüket és visszavágjanak az Oroszlánynak az első fordulós vereségük után.

Kosárlabda, Férfi NB I./A, playout, 6. forduló

Kometa Kaposvári KK - MVM-OSE Lions

Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18 óra. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában