Labdarúgás

2024.05.28. 14:18

Fejben már ott van Szoboszlai - friss fotókon az Eb-re hangoló válogatott

Készülődik a nagy megmérettetésre, az Eb-re a magyar labdarúgó-válogatott. Szoboszlai Dominik, a tatabányai kötődésű sztárfocista szintén megjelent az edzésen.

Kemma.hu

2024-05-27_A-valogatott edzes Telki

Fotó: Micheller Szilvia

Rohamosan közeledik a nyár, ezzel együtt Európa legrangosabb nemzetközi labdarúgó-eseménye, az Európa-bajnokság. A nagy megmérettetésen Magyarország válogatottja is kint lesz és képviselni fogják nemzetünk zászlaját. Szoboszlai Dominik, a jelenlegi magyar futball egyik legnagyobb neve és tatabányai kötődésű élsportolója szintén komolyan veszi a felkészülést és a csapat előtt álló kihívást. Édesapja Tatabányán futballozott, így a Komárom-Esztergom vármegyei lakosoknak adhat egy plusz élményt és büszkeséget, hogy ilyen magas szinteken teljesít a Liverpool játékosa. 

Készülődik a nagy megmérettetésre, az Eb-re a magyar labdarúgó-válogatott. Szoboszlai Dominik, a tatabányai kötődésű sztárfocista szintén megjelent az edésen.
Szoboszlai Dominik készen áll az Eb-re
Fotó: Micheller Szilvia / Forrás: valogatott.mlsz.hu

Marco Rossi szövetségi kapitány keretéből 22 focista érkezett meg hétfőn Telkibe, a sajtótájékoztatón adott nyilatkozatában kiemelte, hogy mérhető a javulás a válogatottban, ez látható az eredményekben és a világranglistán történő előrelépés, mindemellett maga a csapat is fegyelmezettebb és magabiztosabb, mint néhány évvel ezelőtt. Mondatait azzal folytatta, hogy nehéz csoportba került Magyarország, közel olyan erősbe, mint a legutóbbi Eb-n, de nem félnek senkitől, magabiztosan várják a tornát. 

Az edzésről, amely a fotók tanúsága szerint a fejelésekre is nagy hangsúlyt fektetett, az MLSZ közölt fotóválogatást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában