NBIII

2024.05.12. 07:10

Nehéz, de megoldható utazás vár a Bányászra

Az NBIII-ban szereplő Opus Tigáz Tatabányára még három mérkőzés vár a bajnokságban, hogy megőrizze első helyét a tabellán. Ezúttal Sopronban vizitál a Bányász egy könnyűnek semmiképpen nem nevezhető mérkőzésen.

Kemma.hu

Teljes koncentrációra lesz szüksége a Bányásznak (kékben) Sopronban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zetovics Márió

Ahogy telnek a májusi napok, úgy fokozódik a helyzet Tatabányán. Mérkőzésből egyre kevesebb van, izgalomból annál több. Még három mérkőzést kell a Bányásznak sikerrel abszolválnia, ennek első lépéseként Sopronban vizitálnak. Ha az NBIII hátralévő fordulóit nézzük, a tabella alapján ezen a mérkőzésen kapják a legnehezebb megoldásra váró feladat.

A Kelen csapata ellen minden klappolt a Bányász csapatánál
A Kelen csapata ellen minden klappolt a Bányász csapatánál
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Az utóbbi hetekben remek formában futballoznak Gyürki Gergely tanítványai, egyedül a Veszprém elleni elveszített rangadó csúfít bele a képbe. A vezetőedző elégedetten nyilatkozott a legutóbbi mérkőzés után, reményei szerint az akkor látott jó kedvű futballt és magas szintű koncentrációt át tudják menteni az aktuális fordulóra is. Információink szerint a Bányász-drukkerek ezúttal is nagy létszámban buzdítják majd a csapatukat. Egy szónak is száz a vége: a Tatabányának haza kell hoznia a három pontot a hűség városából. 

A klubbal kapcsolatos hír, hogy az MLSZ a héten büntetést szabott ki a Veszprém elleni rangadón történtek miatt.

Labdarúgás, NBIII. Északnyugati csoport, 28. forduló
Caola SC Sopron - Opus Tigáz Tatabánya
Városi stadion, Sopron, vasárnap 17 óra, vezeti: Iványi Gábor (Aczél P., Szabados D.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában