Mennyei

2024.04.27. 13:54

A jósgömbünk a dobogós csapatok győzelmeit mutatja

Előzetesen nem várhatóak nagy meglepetések a megye kettő hétvégi fordulójában, de azért láttunk már karón varjút. Főleg az amatőr fociban.

Túri Csaba

A vármegyei másodosztály hétvégi küzdelmeiben mindhárom dobogós együttesre elvileg könnyebben megoldható feladat vár. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy a listavezető aranyérme veszélyben forogna, de mindannyian tudjuk, hogy a sportban nincsen lehetetlen. A továbbra is csúcsformában menetelő mocsaiak hazai környezetben fogadják az Ács csapatát, akik bár jól teljesítettek az utóbbi fordulókban, meglepetés lenne, ha ponto(ka)t tudnának rabolni a megye kettő aranyérmének fő várományosától. 

Nagy csaták is várhatóak a megye kettő hétvégéjén
Nagy csaták is várhatóak a megye kettő hétvégéjén
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

A Környe gárdája hazai környezetben szintén esélyesebb a Zsámbék második csapatánál, ráadásul ennek a mérkőzésnek a vendégcsapata kifejezetten rossz formában található. A dobogó harmadik helyén álló Dunaszentmiklós szintén saját szurkolói előtt lép pályára, nekik a Baj alakulatát kellene két vállra fektetniük az újabb három pont megszerzéséért. Rájuk is férne a győzelem, hiszen egy héttel ezelőtt vereséget szenvedtek attól a Bakonysárkánytól, akikre újabb kemény ütközet vár Csolnokon. A forduló legizgalmasabb mérkőzésének a Tardos-Ászár találkozó ígérkezik: a negyedik helyezett fogadja az ötödiket, és mindössze három pont a különbség közöttük. A múlt heti győzelmével a tabella utolsó pozíciójából elmozduló Gyermely a Piliscsév ellen szorgoskodhat össze újabb pontot, vagy pontokat.

Területi II. osztály, 24. forduló

Április 28., vasárnap, 17 óra

  • Gyermely - Piliscsévi SE
  • Dunaszentmiklósi SE - Baj KSE
  • Csolnoki SZSE - Bakonysárkányi SE
  • Nagyigmándi KSK - Tokod SE
  • Mocsa KSE - Ácsi Kinizsi SC
  • Környe SE - Zsámbéki Sport Klub II.
  • Tardosi FC-TAC - Ászár KSE
  • Szabadnapos: Tatabányai Vasas

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában