Kézilabda

2024.04.09. 05:00

A Tata megszakította negatív szériáját, fontos győzelmet szereztek a férfi kézilabdázók

Gyors tempójú meccsen a Tata került ki győztesen a Kecskemét ellen. Magabiztos kézilabda jellemezte játékukat.

Bottka Szabolcs

Sikerült megtörnie rossz szériáját a Tatai AC kézilabda együttesének. Közösségi oldalukon tudatták szurkolóikkal, hogy a sorozatban három vereség ellenére hittek magukban a játékosok és magabiztosan álltak a meccs elé. A kimagasló teljesítmény még őket is meglepte, hatosfaluk nagyon stabil volt és kapusuk, Hermann Ákos is parádés teljesítményt nyújtott. A 16. percben már tíz pontos előnyt tudhattak magukénak, 13-3-at mutatott az eredményjelző. Már az első félidőt 22 szerzett góllal zárták. 

Nagyon pontos, gyors tempójú meccsen a Tata került ki győztesen a Kecskemét ellen. Magabiztos kézilabda jellemezte játékukat.
Tata (feketében) 3 zsinórbeli vereség után megérezte a győzelem ízét és örömet ököztak a kézilabda rajongóknak
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A második félidőben sem veszítették el a lelkesedést, végig kitartottak a mérkőzésen, 37-27-re sikerült megnyerniük. A csata második felében voltak pillanatok, mikor leblokkoltak, de a győzelem az győzelem. Márton Ádám vezetőedző a Cegléd ellen is ugyanezt szeretné látni, következő párharcukat ellenük fogják vívni.

Férfi kézilabda NBI/B, 24. forduló
Tatai AC - Kecskemét 37-27 (22-12)
Güntner Aréna, Tata, 80 néző, vezette: Fekete T., Hajdu T.

Tatai AC: Hajós, Hermann (kapusok), Huber 5,  Zatureczki 5, Tass 4, Sárosi 3, Nkousa  3, Nényei  3, Valler 3, Kiss 3, Katus 2, Körtélyesi 2, Kretz 2, Molnár 1, Gajdos 1 , Zwickl. Vezetőedző: 

Kecskemét: Molnár, Kucsera, Sárközi (kapusok), Horváth 6, Tóth B. 3, Tóth F., Csuzi 3, Papp 1, Horváth, Francia 1, Kucsera, Bózsa 4, Forgács 3, Fodor 1, Deák 5. Vezetőedző:

Az eredmény alakulása: 10. perc: 8:1; 20. perc: 16:5; 40. perc: 27:15; 50. perc: 34:23

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában