Labdarúgás

2023.12.22. 12:11

Az ifiket ünnepelték a somlói focis évzárón

A Komárom-Esztergom vármegyei területi első osztályban szereplő Vértessomló évzáró vacsorán összegezte az őszi szezont a minap.

Kemma.hu

A vértessomlói focicsapat jó hangulatú évzárót tartott

Forrás: Vértessomlói KSK/Facebook

Fotó: Kiss István

A Vértesomlói KSK a közösségi oldalán számolt be évzáró vacsorájáról, amelyen a felnőtt és az ifi csapat is részt vett a minap. Mint írták, a rendhagyó találkozón Richter Tamás, az egyesület elnöke külön kiemelte az U19-es ifik sikerességét, hiszen jelenleg az elsők a bajnokságban. Természetesen hasonló eredményes folytatást kívánt Schöffer Ádámnak és csapatának.  

A felnőtt labdarúgókat értékelve az elnök felidézte azt is, hogy Nagy Géza vezetőedzőnek folyamatos problémákkal kellett megküzdenie a sok sérült, illetve az eltiltások nagy száma miatt. Reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Somlónak tavasszal kevesebb problémája és több sikere lesz majd. A háttérben dolgozókról sem feledkezett meg Richter Tamás, amikor az ő munkájukat is megköszönte, végül pedig mindenkinek kellemes ünnepeket kívánt. A fotók tanúsága szerint ezt követően kellemes hangulatban, finom étkek mellett zárta az őszi szezont és az évet a klub. 

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy a somlói foci jövője is jó lábakban van: a kisebb utánpótláscsapatok is remekelnek a focipályán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában