Utánpótlás foci

2023.10.04. 21:44

A somlói foci jövője jó lábakban van: a legkisebbek is remekelnek a pályán

A Vértessomlói KSK utánpótláscsapatai is remekelnek a focipályán.

Kemma.hu

Forrás: Vértessomlói KSK/Facebook

A Vértessomlói KSK tájékoztatása szerint az U19-esek 2-0-ra verték meg a nyergesieket a legutóbbi meccsen, Bátki Tibor és Bátki Zsombor egy-egy találatával. Az U16-osok szó szerint kiütéses győzelmet arattak Nagyigmándon: 16-3 lett a meccs vége. A 16 somlói gólt négy játékos szerezte: Huszár János Benjamin hat, Kovács Zádor Róbert öt, Sebestyén Soma három, Szolga Bálint pedig két alkalommal vette be a házigazdák kapuját. 

Az U14-esek Mocsán mutatták meg, mennyire érzik a focit: 4-1-re győztek, a duplázó Sági Richárd, valamint Szinak Timur és Hegedűs Vincent jóvoltából. Az U13-asok a kocsiakat verték meg 4-0-ra (Könyves Nándor triplázott és beszállt egy góllal Sági Richárd is). A Kecskéd sajnos már ellátta a bajukat: hazai pályán 15-ra kaptak ki a somlóiak. 

A legkisebbek sem tétlenkednek persze. Az U11-esek a második Bozsik-tornájukon vettek részt, sok-sok gólt és ígéretes játékot mutatva. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában