Röplabda

2023.12.13. 06:22

Az egyik bajnokesélyes otthonában játszanak a dágiak

Kaposvárra látogat Buzás Miklós csapata.

Petrik József

Nem a foghíjas Dág (szemben) lesz az esélyes Kaposváron

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Röplabda, Extraliga, férfi, 12. forduló 

Fino Kaposvár–Dág KSE 

Kaposvár, szerda, 18 óra. 

A bajnoki pontvadászat egyik végső győzelemre is esélyes csapatához látogat a Buzás-legénység. A somogy­országi gárda már évek óta a honi röplabda élmezőnyének masszív tagja, ez pedig azt feltételezi, hogy a dágiakra meglehetősen kemény feladat vár idegenben. 

Buzás Miklós, a vendégek vezetőedzője elmondta, hogy a meccs esélyese a hazai együttes, de ezzel nem foglalkoznak. A szakvezető abban bízik, hogy csapata nekiesik nagynevű riválisának. A dágiak dolgát az is nehezíti, hogy folyamatosan betegeskednek a gárdából, illetve néhány hiányzója munkahelyi elfoglaltság miatt is lehet a vendégeknek. De azért arra is érdemes figyelni a vármegyebeli gárdának, hogy a kaposváriak közelmúltban mutatott formája meglehetősen változó. Egyebek mellett kikaptak a Dágot verő Kecskeméttől is. Elképzelhető, hogy a nemzetközi terhelés is nyomot hagyott a házigazdák produkcióján, ettől függetlenül 27 ponttal vezetik a bajnokságot, míg a Dág 17-tel a hetedik helyen áll. 

Mindenesetre a dágiak – akármilyen összeállításban is lépnek pályára – mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megnehezítsék a vendéglátók dolgát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában