Kézilabda

2023.11.05. 06:00

A listavezetőt fogadja a Komárom

Nehéz helyzetben várja a Szombathelyt a KVSE.

Kun Attila

Ezúttal nem a Komárom az esélyes

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Kézilabda, NB I. B, női, 9. forduló

Komárom VSE–Szombathelyi KKA 

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, vasárnap, 18 óra. 

A Komárom az előző fordulóban Esztergomban veszítette el bajnoki veretlenségét és a hatodik helyre esett vissza a tabellán. Nehezebb ellenfele ráadásul most nem is lehetne a komáromiaknak, hiszen a listavezető, az eddigi nyolc meccsét egyaránt megnyerő Szombathelyt fogadják. A két csapat a múlt héten a Magyar Kupa második fordulójában már találkozott egymással, akkor a KVSE 28-28-as döntetlent ért el Szombathelyen, amivel továbbjutott. 

– Annak a mérkőzésnek már semmi jelentősége sincs a hétvégi összecsapás szempontjából – kezdte értékelését Neukum Tamás, a KVSE vezetőedzője. – A Szombathely a bajnokság elsőszámú favoritja, mi viszont továbbra is betegségekkel és sérülésekkel küzdünk, így nem mi vagyunk az esélyesek. Ez persze jól is elsülhet, hiszen nem lesz teher a lányok vállán, de az elmúlt hetek kevésbé sikeres periódusa után a kelleténél feszültebbek is lehetnek. Ezúttal több lehetőséget szeretnék adni azoknak, akik eddig kevesebbet játszottak, emellett kevesebb kockázatot fogok vállalni a játékosaim egészsége érdekében. Egy jó meccset szeretnénk játszani, amely az építkezés jegyében megadhatja az alaphangot az év végi találkozóinkra – tudtuk meg Neukum Tamástól. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában