NB III

2023.09.08. 19:36

Vezetőedzője nélkül utazik a Komárom Zalaegerszegre

Fontos rangadó előtt áll a KVSE, de vezetőedzőjük nélkül kell pályára lépniük.

Herczeg István

A Komárom (fehérben) Zalaegerszegre utazik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Friss hír a Komárom VSE csapatánál, hogy péntek reggelre László Péter vezetőedző bejelentette, nem folytatja a munkát a klubnál. A némileg meglepő bejelentést követően még nem tudni, hogy kivel folytatja a csapat, a szombati meccset biztosan a jelenlegi stáb fogja „elvinni”. 

Ez a találkozó egyébként kifejezetten hatpontos derbi, hiszen amíg a vonal felett lévő KVSE hat ponttal áll, addig a zalaegerszegi fiatalok már a vonal alatt vannak négy egységgel. Az utóbbi három meccséből egyet sem nyerő Komáromnak nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, hogy kissé levegőhöz jusson, de a Zalaegerszeg is erre pályázik. 

A kék-fehér csapat sincsen eget rengető formában, utóbbi három meccsén mindössze egy pontot szerzett. A két alakulat jól ismeri egymást, hiszen az elmúlt bajnokságokban is egy csoportban szerepeltek, bár az már más kérdés, hogy tavaly óta mindkét gárda alaposan kicserélődött. Az előző fordulóban a zalaegerszegi gárda a Soprontól kapott ki 4-1-re, míg a KVSE egy 92. percben kapott góllal döntetlent játszott az ETO Akadémia ellen. 

NB III., Észak-Nyugati csoport, 7. forduló 
Szeptember 9., szombat, 13 óra 
ZTE FC II.–Komárom VSE 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában