EYOF

2023.07.25. 09:07

Fölényesen nyert, mégsem teljesen elégedett Jackl Vivien

Az EYOF-bajnok tatabányai úszó jobb időt várt magától a döntőben.

Jackl Vivien nagy fölénnyel végzett az élen 400 vegyesen

Forrás: facebook.com/olympicteamhungary

Fotó: Peter Szalmas

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Tatabányai Vízmű SE ifjú tehetsége, a mindössze 14 esztendős Jackl Viven 400 méteres vegyesúszásban első lett a Mariborban zajló Európai Ifjúsági Nyári Olimpiai Fesztiválon (EYOF) hétfőn, a magyar küldöttség első aranyérmét szerezve ezzel. 

Kocsis Márta edző tanítványa így értékelte a versenyt: – Örülök az aranyéremnek, az időeredménnyel viszont nem vagyok elégedett, de meglepő lett volna, ha az Európa-bajnokság után még ugyanolyan jó formában tudok maradni. A délelőtti úszás jól esett, ezért azt hittem, délután jobb lesz az időm, de ez van, el kell fogadni. Nagyon tetszik az EYOF hangulata, jó, hogy több sportággal vagyunk együtt.

Vivien számára a mai nap is sűrű lesz: hétfőn (az aranyérme mellett) a második lejobb idővel jutott a leány 200 hát ma esti döntőjébe (kezdés: 18.56), miközben ma a 400 gyors és a 4x100-as mix gyorsváltó tagjaként is selejtez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában