NB III

2023.07.04. 18:00

Ellenfélként tér vissza Dorogra Németh Szabolcs

A Dorogi FC korábbi sikeredzője új klubhoz szerződött.

Kemma.hu

Németh Szabolcs a Csorna vezetőedzője lett

Forrás: Nyugat.hu

Vélhetőleg nem kell bemutatni senkinek Németh Szabolcsot, hiszen hosszú éveket húzott le a Dorogi FC kispadán, ráadásul ő juttatta fel a klubot az NB III.-ból a másodosztályba, ahonnan aztán ebben az évben utolsóként kiesett. A fiatal tréner két részletben is ült a piros-fekete csapat kispadján, most azonban (ismét) zöldbe öltözött, hiszen a Csornai SE vezetőedzője lett. Németh legutóbb a Szombathelyi Haladás trénere volt. 

"Szeretném munkámmal a segíteni az egyesületet a fejlődésben illetve a játékosokat a sportban lévő céljaik elérésében a legjobb tudásommal és korábban szerzett tapasztalataimmal - kezdte Németh Szabolcs a csornaiak klubhonlapjának, majd elmondta: többet kaptam eddig mint amire számítottam. Magas szintű edzés munka és edzés mentalitás, ami jellemezte a csapatot az első hetekben. Minden játékos magas koncentrációval, fegyelmezetten és elszántan végzi az edzéseket. Egy mondatban megfogalmazva: Egy jó, pozitív hozzáállású csapat, amelynek tagjai fejlődni szeretnének.

"Jó úton halad a csapat. Az eredmény mellett a mutatott teljesítménnyel is elégedett vagyok. A fegyelmezettség az intenzitása és sebessége, amellyel játszott a csapat tetszett." - zárta gondolatait a Csornai SE új vezetőedzője, Németh Szabolcs.

A klub egyébként az előző NB III.-as bajnokságban a Nyugati-csoport 17. helyén zárt, ami kiesést eredményezne, de a feltöltési szabályzat miatt bennmaradt, így idén az Észak-Nyugati csoportba kapott besorolást, ahol a Dorogi FC, az Opus Tigáz Tatabánya és a Komárom VSE is szerepel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában