Sorsolás

2023.07.08. 08:58

Elkészült a sorsolás, megvannak az első fordulós ellenfelek az NB III.-ban

A Tatabánya és a Dorog idegenben, a Komárom hazai pályán kezdi a szezont.

Kemma.hu

Az Opus-Tigáz Tatabánya idegenben kezdi a bajnokságot

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az MLSZ elkészítette az NB III. Észak-Nyugati csoportjának első fordulójának sorsolását. A július 30-án kezdődő bajnokság első fordulójában a Komárom VSE rögtön bekezd, hiszen a regnáló bajnok, a Veszprém lesz az ellenfél hazai közönség előtt. Az újjáformálódó Dorog a Zalaegerszeg második csapatához látogat majd a nyitányon, míg az Opus Tigáz Tatabánya az ETO II.-nél kezdi a szezont. 

A második fordulóra nem is kell sokat várni majd, hiszen augusztus 2-án, szerdán rendezik majd. Itt a Tatabánya a Zalaegerszeget fogadja majd (így a Bányász mindig a Dorogtól kapja az ellenfeleket), a Komárom a fővárosba látogat a Kelen SC-hez, míg Bekő Balázsnak nem kell sokat várnia az első ex-meccséhez, hiszen jelenlegi csapata, a Dorog fogadja majd a Budaörs csapatát. 

Az első vármegyei rangadóra szeptember 24-ig kell várni, amikor az Opus Tigáz Tatabánya a Dorogi FC-t fogadja majd. Az utolsó fordulót a tervek szerint 2024. május 26-án rendezik majd, ekkor a Tatabánya Szombathelyre látogat, a Dorog Győrbe, a KVSE pedig a Csornát látja majd vendégül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában