Labdarúgás

2023.07.30. 21:27

Bravúros komáromi döntetlen a bajnokcsapat ellen

A Veszprémtől rabolt pontot a KVSE.

Herczeg István

Értékes pontot szerzett a KVSE (fehérben)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

NB III., Északnyugati csoport, 1. forduló

Komárom VSE–VLS Veszprém 2-2 (2-1)

Komárom, vezette: Juhász B. (Deme R., Czeglédi B.).

Komárom: Maszlavér – Szabó B., Nagy T., Köles, Popovics (Tímári, 59.), Irmes (Nagy L., 70.), Molnár M. F., Kalmár (Szecsődi, 77.), G. Bíró, Oláh, Nagy Z. B. Vezetőedző: László Péter.

Veszprém: Kovács – Zachán, Kószás, Molnár B. (Szabó, 79.), Major, Tömösvári, Somogyi, Bartusz (Volter, 57.), Baldauf, Horváth (Dömötör, 57.), Krebsz. Vezetőedző: Pető Tamás.

Gólszerző: Oláh (15.), Nagy Z. B. (34.), illetve Bartusz (5.), Major (54.).

Óriási bravúrral kezdte az NB III-as szezont a Komárom VSE. László Péter csapata teljesen átalakult a nyári átigazolási időszakban, a kezdőcsapatban öt új játékos kapott helyet. Az ellenfél az előző szezon bajnoka, a Veszprém volt. 

Pető Tamás csapata ott folytatta, ahol abbahagyta, hiszen tavaly, a Tatabánya elleni bajnoki döntő utolsó gólját Bartusz szerezte, és a mostani szezon első találata is az ő nevéhez fűződött. A KVSE azonban nem adta fel, tíz perccel később az egyik új igazolás, Oláh talált be, majd nem sokkal később a tavalyi házigólkirály, Nagy rúgott gólt, így a szünetre a Komárom mehetett előnnyel. A térfélcserét követően a Veszprém egyenlíteni tudott, de a döntetlen így is bravúros eredmény a hazaiaktól a címvédő ellen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!