NB III

2023.06.23. 14:50

Már a harmadik játékos leigazolásánál tart az Opus Tigáz Tatabánya

Kiprich Dávid után újabb két ismerős arccal erősített az Opus Tigáz Tatabánya.

Kemma.hu

Három új játékossal kezdte meg a felkészülést Gyürki Gergely és az Opus Tigáz Tatabánya

Forrás: TSC

A csütörtöki tréningen kiderült: az Opus Tigáz Tatabánya Kiprich Dávid mellett Klausz Ádám és Soltész Barnabás személyében újabb tatabányai kötődésű labdarúgót igazolt. Dávid tizenöt éve távozott a tatabányai labdarúgásból, és az elmúlt éveket az NB II.-ben töltötte, legutóbb Tiszakécskén, míg Ádám és Barni tavaly igazolt Budaörsre, miután követték Bekő Balázst. Most mindketten visszatérnek az Opus Tigáz Tatabánya csapatához.

– Soltész Barnabást és Klausz Ádámot már jól ismerjük, ők régi-új tatabányai játékosok, velük a csapat magját szeretném tovább építeni. Míg Kiprich Dávid személyében a rutint és a csapat fejjátékát szeretném erősíteni. Az ő mentalitása, küzdőszelleme nagyon jól belepasszol az általunk képviselt játékstílusba – mondta el Gyürki Gergely, a Bányász vezetőedzője, akivel nemrégiben podcastet is készítettünk.

– Örülök, hogy tizenöt év után visszatértem nevelő egyesületemhez. Sok régi ismerőssel találkozhattam, játszhatok velük egy csapatban.  Apuval sokat beszélgettünk, igazán támogatott, hogy térjek vissza a Bányászba. A célom egyértelműen az, hogy megnyerjük a bajnokságot! – fogalmazott Kiprich Dávid.

Soltész Barnabás elmondta: nagyon örül, hogy ismét sikerült visszatérnie Tatabányára. A játékos egyértelmű célja, hogy beverekedje magát a kezdőcsapatba, illetve hogy az Opus Tigáz Tatabánya legalább a dobogón végezzen a bajnokságban.

Klausz Ádám hét éves kora óta futballozik Tatabányán, így számára egyértelmű volt, hogy visszatér a klubhoz. Örömmel dolgozik újra a csapattársakkal, akikkel reményei szerint a következő bajnokságban meg tudják ismételni az előző szezon sikereit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában