Labdarúgás

2023.02.20. 06:45

A félidőben még hátrányban volt, de nyert a Komárom

Idei második bajnokiját is behúzta a KVSE.

Herczeg István

Két győztes meccs után várja a Bicskét a KVSE

Forrás: Facebook/Komárom VSE

NB III., Nyugati csoport, 22. forduló

Móri SE–Komárom VSE 1-2 (1-0)

Mór, vezette: Molnár R. (Deme R., Bencze A.).

Mór: Kovács D. – Jancsó, Zsédely, Végvári, Szombati (Szöllősi, 80.), Kovács K., Kuczi (Farkas, 74.), Varga, Sötét, Bozai B. A., Hajdu. Vezetőedző: Bozai Attila.

Komárom: Maszlavér – Szabó B., Nagy T., Tóth Gy. (Szecsődi, 79.), Köles, Molnár M. F., Maka (Horváth K., 86.), Horváth M. D., Sandal, Hajnal (Nagy L., 73.), Nagy Z. B. Vezetőedző: László Péter.

Gólszerző: Hajdu (28.), illetve Sandal (55. - tizenegyesből), Tóth Gy. (69.).

Győztesen kezdte az idei évet a Komárom a Gyirmót ellen, így a Mór elleni mérkőzésnek nagy volt a súlya, hiszen egy győzelemmel abszolút a középmezőnybe kerülhetett volna a KVSE. Az újonc Mór a tabella utolsó előtti helyén állt, így a papírforma szerint László Péter csapata volt az esélyes. A találkozó nem kezdődött jól a borvidéken, hiszen Hajdu góljával a házigazda szerezte meg a vezetést. Ahogy aztán ebben a szezonban már annyiszor, úgy most is hatottak László Péter félidei szavai. Előbb Sandal Dominik büntetőből egalizált, majd Tóth György a győztes gólt is megszerezte a 69. percben. Ezzel a Komárom a tabella 11. helyén áll.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában