NB II.

2022.10.08. 09:47

Otthon próbálja menteni a menthetőt a Dorog

A legkevésbé sincs könnyű helyzetben a dorogi csapat.

K. A.

A vasárnapi, Kozármisleny elleni hazai vereséget (1-3) követően az utolsó helyre esett vissza az együttes a másodosztály tabelláján, majd a mérkőzés másnapján Fenyvesi László vezetőedző benyújtotta lemondását. A hétközi, Diósgyőr elleni idegenbeli összecsapáson ideiglenes jelleggel Bene Ferenc szakmai igazgató ült a kispadon, pontot azonban vele sem sikerült szerezni (igaz, ehhez nagyon közel álltak a piros-feketék, de a házigazda egy 94. percben szerzett góllal végül 2-1-re győzött). 

Hogy ki lesz a vezetőedző a hétvégén, az egyelőre még kérdéses, jelenlegi információink szerint a klubvezetés még nem találta meg Fenyvesi László végleges utódját. Az idő sürget, az eredménykényszer pedig egyre erősebb, hiszen a Dorog már három ponttal van lemaradva a még osztályozós helyen álló Békéscsabától. Eközben a holnapi rivális Csákvár egyre jobb formába lendül: vasárnap idegenben verte 4-1-re az akkor még listavezető MTK-t, szerdán pedig a Szentlőrincet győzte le 2-1-re, így a 12. helyre jött előre. Az NB III.-as Komárom a Csornával, a Zsámbék a Gyirmóttal, a Tatabánya a Budaörssel csap össze a hétvégén.

Ne hagyd ki sport-podcastunkat se, amiben többek között a Dorog is szóba került!

Labdarúgás, NB II., 11. forduló
Dorogi FC–Aqvital FC Csákvár
Dorog, vasárnap, 15 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában