Labdarúgás-Megye III.

2022.10.09. 09:30

Jöhetnek a helycserék a harmadosztályban

A megyei harmadosztályban a pocsékul kezdő Várgesztes hazai közönség előtt fogadhatja a dadiakat, hogy javítson.

Herczeg István

A Süttő (szürkében) a Bajót ellen lép pályára vasárnap

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A sereghajtó Bakonyszombathely is otthon játszik, a győzelem nélkül álló gárda otthonába a Bársonyos utazik. A listavezető Bana számára nem tűnik megoldhatatlan feladatnak az oroszlányi túra, hiszen a hazaiak eddig csak kétszer tudtak nyerni, míg a Bana még vereség nélkül áll. 

A Császár-Ete II.-Bokod meccs rangadó lesz, hiszen előbbi csapat a második, utóbbi a negyedik helyen áll, és csak egy árva pontocska a differencia. A harmadik Csém az ötödik Szákszenddel vív hasonló rangadót, és a Tárkány-Réde meccsen is csak egy pont a különbség, így alaposan átalakulhat a tabella.

Északon a listavezető Tardosnak megint nem kell játszania, a múlt heti után most az Annavölgy ellen kapják meg a 3 pontot. Azért rangadó így is lesz, a Dunaalmás vívja a Naszállyal. Jelenleg azonos pontszámmal áll a két csapat a második és harmadik helyen. 

A TABAK-Szomód meccs is hatpontos lesz, hiszen itt is csak egy pont a különbség. Ez igaz a Bajót-Süttő párharcra is, így az északi tabella is kifordulhat a sarkából a fordulót követően. 

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Dél, 9. forduló
Október 9, vasárnap, 15 óra
Gesztesi SE-Dad SE, Bakonyszombathely KSE-Bársonyos SK, Oroszlányi SZE-Banai KSK, Bokod FCE-Császár-Ete II., Csémi SE-Szákszendi SE, Tárkány KSE-Réde KSE.

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Észak, 9. forduló
Bajnai SE-Pilismarót SC, D.M.A.C. Dunaalmás-Naszály SE, TABAK-Bar-Nul Szomód SE, Tatabányai Vasas-Szárligeti SE, Bajóti Szikra-Süttői SC.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában