Megye II.

2022.09.03. 13:42

Újoncok nagy csatája, a Piliscsév Mocsával játssza a forduló rangadóját

A másodosztályban jó mérkőzések várnak ránk a hétvégén.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A két ellentétes útvonalat bejárt újonc, a Nagyigmánd és a Bakonysárkány egymás ellen csatázik majd. A hazaiak három, a vendégek négy pontot gyűjtöttek eddig, így adott esetben egy helycsere is elképzelhető. A listavezető Lábatlant rangadót vív majd a Kisbérrel. A vendégek nem úgy kezdték a szezont, ahogy azt szerették volna, négy ponttal állnak három találkozót követően, és Karcagi Pálék ellen sem ők az esélyesek. 

Végre bemutatkozhat a Csolnok is, a hétvégén Gyermelyre kellene utazniuk. A Gyermely eddig csak egy pontot tudott gyűjteni két mérkőzésből. Az Ács egy, a Dunaszentmiklós két egységet szedett össze eddig, most pedig egymás ellen szeretnék megszerezni az első győzelmet. Igazi háromesélyes derbi lesz ez. A Piliscsév az elmúlt szezonokban a kiesés elől menekült, idén viszont a második helyen áll jelenleg. A Mocsa pedig a harmadik, így a kettőjüké lesz a forduló rangadója. A Zsámbék második csapata Ászárra látogat, az újonc Baj pedig a Császár-Ete ellenfele lesz idegenben. Itt a Baj már négy pontot szerzett, más kérdés, hogy mind a négyet levonták, míg a Császár-Ete eddig egy pontot szorgoskodott össze. A szabadnapos a jelenlegi sereghajtó, a Tokodi SE lesz. 

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 4. forduló 
Szeptember 4., vasárnap, 16.30 
Nagyigmándi KSK-Bakonysárkányi SE, Lábatlani ESE-Kisbéri SSE, Gyermely-Csolnoki SZSE, Ácsi Kinizsi SC-Dunaszentmiklósi SE, Mocsa KSE-Piliscsévi SE, Ászár KSE-Zsámbéki SK II., Császár-Ete-Baj KSE.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában